Livrare și Plată


Modalitatea prin care produsele KTreatments ajung la tine este la fel de importantă ca produsele în sine.

Atunci când creezi un produs de la zero te implici personal în toate etapele lui, implicit în pregătirea și livrarea lui către voi. Fiecare comandă este un prilej deosebit de a împărtăși cu voi rezultatul muncii noastre și de a crea legături valoroase cu fiecare dintre voi.  

Din respect pentru tine am ales să lucrăm cu cea mai bună companie de curierat din România, Urgent Cargus.

Am negociat cu ei un preț preferențial pentru livrările în aria lor de acoperire, în așa fel încât tu să te bucuri de avantajul de a primi tratamentul direct la tine acasă sau la serviciu la prețul de 19 lei / expediție. 

De asemenea colaborăm cu Posta Română pentru ați oferi o alternativă la un preț mai redus: 14 lei / expediție. Totuși trebuie sa iei în calcul timpi de livrare mai mari și faptul că va trebui să ridici comanda de la oficiul poștal de care aparține adresa ta. 

În cât timp ajunge comanda la tine?

Timpul de procesare și pregătire a comenzilor este de 1 - 3 zile de la data plasării comenzii. În perioadele aglomerate acest termen poate sa fie depășit, totuși facem tot posibilul să evităm astfel de situații.    

Timpii de tranzit:

  • Prin Urgent Cargus timpul de tranzit este de 1 - 2 zile lucrătoare.
  • Prin Posta Română timpul de tranzit este de 2 - 4 zile lucrătoare.

Cum plătesc comanda?

  • On-line (fără comision), folosind  Cardul Bancar sau serviciul PayPal. 

Poți plăti în siguranță cu Cardul Bancar direct pe site. Împreună cu banca parteneră am ales cea mai sigură modalitate de plată on-line. Astfel tu nu trebuie sa îți faci griji nici pentru siguranță și nici pentru comisioane. Noi vom suporta toate comisioanele plății, iar tu nu vei plăti niciun comision. 

  • Plata ramburs, la primirea produselor 

Plata se va face la primirea produselor, la Curierul Urgent Cargus. Trebuie să te asiguri că ai numerar la tine deoarecere  plata cu cardul la curier nu este disponibilă.

 Pot returna produsele?

Desigur! Pentru returnarea produselor ai la dispoziție un termen de 14 zile. Ne poți contacta prin e-mail la info@ktreatments.com. Produsele trebuie să fie sigilate și nefolosite, în ambalajul original. Taxele de transport vor fi plătite de către cumpărător. În solicitarea de returnare te rugăm să specifici un cont bancar (IBAN) ca să îți putem returna banii. 

Livrarea în afara țării

Livrăm oriunde în lume prin servicii de curierat. Contactează-ne la info@ktreatments.com și vom stabili detaliile livrării. Timpii de tranzit sunt de obicei de   3 - 14 zile, în funcție de regiune. Plata se poate face on-line cu cardul bancar sau prin Paypal. Este disponibilă și modalitatea de plată prin transfer wire (moneygram, western union sau alte servicii). Livrarea se va face prin expediție înregistrată și se va putea urmări prin internet.