Întrebări Frecvente


Am creat o listă cu cele mai frecvente întrebări adresate de clientele noastre. Suntem sigure că vei găsi informații folositoare în rândurile care urmează.

Despre Tratamentul Ktreatments

1. Ce primesc în cutia tratamentului KTreatments?

În cutie vei primi: șamponul profesional (50ml) pentru o singură spălare înainte de aplicare, tratamentul KTreatments, ghidul complet de aplicare și întreținere și aplicator. 

2. Se poate aplica pe orice tip de păr?

Da. Fiind un tratament de regenerare care conține numeroase extracte naturale de plante benefice, îl poți aplica pe orice tip de par. Nu contează dacă este vopsit sau  nu. 

3. De câte ori se aplică tratamentul KTreatments?

Tratamentul KTreatments se aplică o singură dată și efectul ține 3 - 4 luni. Nu este nevoie să îl aplici de mai multe ori în această perioadă. 

4. Cum se aplică? Cât durează aplicarea? Pot să îl aplic acasă?

Procesul de aplicare este unul simplu și nu ai nevoie de ustensile de salon. Îl poți aplica în confortul casei tale.  Tratamentul se aplică șuviță cu șuviță pe păr, urmărind pașii din ghidul primit sau vezi secțiunea  Aplicare de pe site. Ai nevoie de o placă de păr și de un feon. Timpul de aplicare depinde foarte mult de lungimea părului. Estimăm undeva între 30 și 60 de minute. Pentru un păr lung este posibil să ai nevoie de ajutor la aplicarea pe partea din spate a părului.  

5. Cum pot să îmi spăl părul? Trebuie să folosesc un șampon special?

După aplicare trebuie să aștepți 72 de ore fără să te speli pe păr. Nu îți face griji. După aplicare părul tău se va comporta normal, va fi uscat și aranjat, astfel că îți poți vedea în continuare de activitățile zilnice.
Este recomandată folosirea de produse pentru păr ce nu conțin sulf, sulfați, parabeni și sodium laureth sulfate. Aceste substanțe sunt foarte dăunătoare parului și vor face ca efectul tratamentului să dispară. Poți comanda șamponul Hair Elixir de la KTreatments aici pe site, sau poți achiziționa orice alt șampon care să nu conțină sulf, sulfați, parabeni și sodium laureth sulfate. Găsești o gamă largă de produse în farmacii sau plafar. Indiferent de recomandarea personalului sau a ambalajului principal, îți recomandăm să citești cu atenție secțiunea unde sunt scrise ingredientele. După fiecare spălare este recomandat să usuci părul cu feonul. 

6. Pot să imi ondulez părul, să imi fac bucle sau alte coafuri pe care mi le doresc?

Desigur. După aplicarea tratamentului părul tău se va comporta normal, nu trebuie să îți faci griji, ci doar să zâmbești și să te bucuri de el. Îți poți ondula părul, îți poți face bucle sau orice alte coafuri dorești. Nu doar că părul nu va fi afectat, dar va arăta superb, orice stil ai adopta. După spălare, părul va reveni la normal, drept și aranjat. 

7. Pot să ma vopsesc fără să afecteze tratamentul?

Da. Tratamentul nu va schimba culoarea părului, din contră, o va îmbunătăți, iar părul tău va arăta superb. Te poți vopsi cu 7 zile înainte de aplicare sau la 14 zile de la aplicare tratamentului. Să ai în vedere că aceste termene sunt orientative și nu stricte. 

 8. Ce se întâmplă după ce tratamentul iese din păr? Sunt nevoită să îl aplic din nou?

După cele 3 - 4 luni tratamentul își pierde efectul de îndreptare treptat, iar părul va ajunge la starea pe care o avea înaintea aplicării. Încetarea efectului nu se face brusc, ci în timp, tratamentul putând să țină și 6 luni. Efectul de regenerare este nelimitat.  
Aplicarea tratamentului KTreatments nu te condiționează sub nicio formă pentru a aplica în continuare tratamentul dacă nu dorești. Chiar și după ce efectul de îndreptare a trecut, tu te vei bucura de un păr mai sănătos și care va arata mai bine. Ține doar de preferințele tale dacă dorești să reaplici tratamentul. 

Livrarea în afara României

9. Pot comanda dacă locuiesc în afara țării?

Desigur. Livrăm oriunde în lume prin servicii de curierat. Contactează-ne la info@ktreatments.com și vom stabili detaliile livrării. Timpii de tranzit sunt de obicei de 3 - 14 zile, în funcție de regiune. Plata se poate face on-line cu cardul bancar sau prin Paypal. Este disponibilă și modalitatea de plată prin transfer wire (moneygram, western union sau alte servicii). Livrarea se face prin expediție înregistrată și se poate urmări prin internet.