Aplicarea KTreatments


Tratamentul KTreatments este special conceput pentru a se aplica în confortul casei tale.

 

Rezultatele spectaculoase obținute de voi sunt motivul succesului tratamentului KTreatments.

Părera ta este foarte importantă pentru noi. Trimite-ne pozele tale înainte și după aplicarea tratamentului, împreună cu părerea ta prin mesaj pe pagina de Facebook sau scrie-ne la info@ktreatments.com

 

Te rugăm să urmărești pașii de mai jos cu atenție pentru o aplicare corectă.

Conținutul tratamentului KTreatments:

  • Șampon clarifiant                               STEP 1
  • Tratamentul KTreatments Keratin+     STEP 2
  • Aplicator
  • Ghid de aplicare și întreținere

Indicații importante!

* Înainte de aplicare, citește cu atenție toți pașii de mai jos.

* Aplică tratamentul întro cameră aerisită.

* Ai nevoie de o placă de păr și de un feon. Îți pot fi folositoare și un pieptene și clești/clame pentru păr. Aplicătorul îl găsești în pachet. 

1. Spălați părul folosind Șamponul de curățare marcat cu STEP 1. Lăsați spuma să acționeze 1 minut. Pentru a consuma tot șamponul, vă puteți spăla de două ori la rând.

Chiar dacă vă mai rămâne Șampon Clarifiant STEP 1 NU îl veți mai folosi după aplicarea tratamentului. 

2. Uscați părul foarte bine cu foenul. Înainte de aplicarea tratamentului KTreatments, părul trebuie să fie perfect uscat.

3. Împărțiți părul în mai multe secțiuni.

4. Aplicați tratamentul KTreatments Keratin+, șuviță cu șuviță. Folosiți aplicatorul din pachet. Evitați scalpul. Aplicați tratamentul la 2cm de pielea capului. 

Asigurați-vă că distribuiți tratamentul în mod egal, astfel încât să aplicați uniform pe tot părul. Nu aplicați în exces.

5. Lăsați părul să absoarbă tratamentul 30 de minute.

6. Uscați părul foarte bine cu ajutorul feonului.

7. Îndreptați părul folosind placa de păr la temperatura maximă ( 200 - 230 de grade Celsius). Îndreptați bine cu placa fiecare șuviță de păr pentru sigilarea tratamentului. (este recomandat a se îndrepta de 5 - 8 ori fiecare șuviță).

Procesul de aplicare este acum încheiat. 

*Pentru următoarele 72 de ore (3 zile) nu vă spălați părul și nu îl supuneți umezelii. Pe cât posibil, este recomandat să îl lăsați liber, neprins. În cazul în care s-a umezit sau și-a schimbat forma, îl puteți reîndrepta cu placa.

*După cele 72 de ore de la aplicare, puteți să vă spălați normal pe păr. Este necesar să folosiți un șampon fără sulf, sulfați sau parabeni (fără sodium laureth sulfate - SLS). Este recomandată folosirea acestui tip de șampon, nu numai pe durata tratamentului, ci și după ce efectul a trecut. 

Comandă șamponul Hair Elixir de la KTreatments aici.

Sulful și parabenii vor elimina tratamentul KTreatments din păr. Puteți folosi orice șampon ce nu conține sulf, sulfați sau parabeni (sodium laureth sulfate - SLS). Vă recomandăm să citiți cu atenție eticheta de pe spatele șamponului unde sunt trecute ingredientele și să consultanți persoana care îl vinde.  

*Uscați părul după fiecare spălare, folosind feonul la temperatură ridicată. Nu vă îngrijorați că feonul va degrada părul. Acum tratamentul KTreatments Keratin+ se va activa la temperatură înaltă, protejând părul.

Te poți vopsi cu 7 zile înainte de aplicarea tratamentului KTreatments Keratin+, sau la 14 zile de la aplicare.

Acum este timpul să te bucuri de părul tău în fiecare zi. 

De acum îți poți face orice coafuri dorești, te poți vopsi în orice culori, te poți aventura în cea mai sărată mare de pe Glob sau în cea mai frumoasă piscină ... cu o singură condiție: Să zâmbești!